post

Introductiedag

De vakantie zit er op, uw leerlingen / studenten beginnen op hun nieuwe school. Voordat zij serieus aan de slag gaan maken zij kennis met hun nieuwe omgeving en hun medeleerlingen / studenten.
Dit doet uw school door het organiseren van een introductiedag of dagen. Tijdens deze introductiedag of dagen leren de leerlingen de weg in de school en maken de leerlingen / studenten kennis met hun nieuwe klasgenoten en natuurlijk ook met hun mentor.
Daarbij zorgen wij, PIM Events, voor een spetterende gezamenlijke introductiedag.

U zoekt een leuk passend programma voor uw introductiedag of introductie week,  Door onze jaren ervaring in het organiseren en samenstellen van actieve introductieprogramma’s voor het hele onderwijs hebben wij, PIM Events, een ruime keuze uit vele de mogelijkheden.
Misschien zoekt u ook een leuke locatie? graag sportief en in de buitenlucht.
Wij PIM Events hebben voor uw school al deze mogelijkheden.

Bij ons staat samenwerking en kennismaking centraal.
Wij gaan met u in gesprek om in goed overleg een goed en geweldig introductieprogramma samen te stellen wat past bij uw leerlingen/studenten en waar uw leerlingen/studenten een onvergetelijke leuke dag aan zullen blijven herinneren.

Inhoud.
Voor een geslaagd introductieprogramma hebben wij een keuze uit vele sportieve mogelijkheden waar wij in overleg met u meerdere complete programma’s door kunnen maken. Wat dacht u van een programma compleet met opblaasbare attracties of een combinatie met losse spelen.

Belangrijk bij onze introductieprogramma’s:
. Teambuilding staat centraal.
. Vinden zij het een leuke en spannende kennismaking.
. Leren zij snel hun medeleerlingen kennen.
. Voelen zij zich op hun gemak en gauw thuis op uw school.

Ook heel belangrijk dat de docenten/mentoren ook worden betrokken bij de activiteiten en de docenten/mentoren samen met hun nieuwe leerlingen bij de uitvoeren van het programma betrokken zijn. Dit stimuleert de teamgeest van de nieuwe groep.

Kosten plaatje.
Door de vele verschillende mogelijkheden in de samenstelling van een programma is het kostenplaatje afhankelijk van het door u gekozen programma/activiteiten.
Informeert u eens vrijblijvend naar al onze mogelijkheden.

Om u een indicatie te geven:
– Programma’s vanaf 3 uur
– Onbeperkt aantal leerlingen / studenten
– incl. begeleiding
– Inclusief opbouwen en afbreken.

Wij kunnen ons voorstellen dat u wat meer informatie wilt over de activiteiten met de daarbij behorende kosten.
Twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.